Create marketing funnels in minutes!

Your page? Unpause your account to remove this banner.

Learn more
logoipsum-288 (1) svg

velkommen til GENGREEN Norway

Er du en kvinnelig gründer som drømmer om å skape en grønn bedrift? 

Da er du på rett sted! GENGREEN Norway prosjektet handler om å inspirere og støtte kvinner i alle aldre og bransjer som vil starte en grønn bedrift eller gjøre sin eksisterende bedrift mer miljøvennlig.

Hva GENGREEN Norway tilbyr deg:

  • Eksklusiv Tilgang: Som deltaker i prosjetket får du førstehånds tilgang til alle våre spennende kurser og arrangementer.
  • Nettverksmuligheter: Bli en del av vårt fellesskap, møt likesinnede kvinner og bygg verdifulle forretningsforbindelser.
  • Opplæring og Resursser: Få tilgang til ressurser, opplæring og ekspertveiledning for å hjelpe deg med å lykkes med din grønne forretningsidé.
  • ​Bærekraftig Vekst: Vi er opptatt av å støtte deg på veien til bærekraftig suksess, både for deg selv og miljøet.

Meld deg på ventelisten for å få beskjed før alle andre når påmeldingen til prosjektet åpner!

Hva er GENGREEN Norway?

GENGREEN Norway er et 3-årigt internasjonalt prosjekt for å fremme kvinnelig grønt entreprenørskap. Det er et samarbeid mellom universitetene UH Ruralia - Helsinki University, Luleå tekniska universitet, Centria universitet og Laplands universitet. Blant prosjektpartnene finner du også regionale utviklingsselskaper og kommuner som Into Seinäjoki Oy, Arctic Economic Council, SØR-VARANGER UTVIKLING AS, Kehittämisyhdistys Liiveri ry og Inari kommune.

Hvor befinner prosjektet seg?

Vi er basert i den nordligste del av Norge, Finland og Sverige, dette er områder med utrolig potensial for grønn vekst og utvikling. Her er vi klare til å støtte deg på veien mot bærekraftig suksess.

GENGREEN nORWAY

Sør-Varanger Utvikling AS @2023 - Dr. Palmstrøms Veg 15, 9900 Kirkenes, Norge - Privacy Policy - Terms And Conditions